Extra Diensten

Los van het schuren en behandelen van uw parketvloer komen er ook verschillende extra diensten die u als extra optie kunt nemen. Wij zijn u graag nog verder van dienst met onze extra services.

Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

✅ Klanten waarderen ons met een 10
✅ Ruim 15 jaar ervaring
✅ Advies op maat

Bereken hier je prijs

Bereken je prijs
m2
incl. BTW
De getoonde prijs is een indicatie. Wij rekenen vanaf 40m2.

Keukenbladen en Tafels

V-groeven frezen
Convectorroosters schuren
Houten drempels schuren

Massieve lage houten plinten

Kieren en gaten opvullen

Houten trappen schuren

Keukenbladen en Tafels

Keukenbladen en Tafels

Heeft u ook houten keukenbladen en/of houten tafels die u naast uw vloer wil laten behandelen? Dit kunnen wij verzorgen voor een meerprijs als wij ook de vloer bij u komen behandelen.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van keukenbladen en tafels die wij hebben behandeld. 

V-groeven frezen

Als u V-groeven/V-naden in uw parketvloer heeft is het noodzakelijk om deze te frezen. Als dit niet gebeurt, zal er een kleurverschil ontstaan tussen de groeven en vloer. Verder zal al het vuil nog tussen de groeven blijven en de nieuwe afwerking niet goed aanhechten in de groeven. Wij frezen de V-groeven met een machine ‘’reesfrees’’, soms zijn de V-groeven zodanig dun dat dit alleen handmatig kan.

Convectorroosters schuren

Meestal zijn convectorputen afgedekt met een houten rooster.

Indien gewenst kunnen we de bovenzijde van de rooster meeschuren zodat deze egaal wordt met de vloer.

Houten drempels schuren

Niet bij elke huis loopt de houten vloer door alle ruimtes. In sommige gevallen zijn er houten drempels geplaatst tussen de overgangen in de kamers.

Met de tijd zullen deze drempels er slechter uitzien en zal er slijtage zijn.

Vooral als de vloer mooi is afgewerkt zal het extra opvallen dat de drempels er een stuk minder goed uitzien.

U kunt ervoor kiezen dat wij deze houten drempels schuren en dezelfde afwerking als de vloer geven.

Massieve lage houten plinten

Lage plinten, oftewel massieve afwerklijsten zijn ook beschikbaar in diverse houtsoorten.

Hierdoor wordt de ruimte tussen de vloer en de wand afgedekt.

De platte plint snijden we met een verstekschaar en daarna wordt deze vastgeniet aan de parketvloer. Deze plint wordt onbehandeld geleverd en samen met de vloer afgewerkt.

Kieren en gaten opvullen

Het kan zijn dat de vloer kleine gaten heeft en kieren vertoond. Verder kunnen er kleine stukken zijn afgebroken door slijtage. De gaten kunnen wij vullen met ‘’Rubinol’’ of ‘’Woodfix vullers’’ er zijn verschillende kleuren, waardoor er een kleur is de bij uw vloer past. Verder kunnen er kieren zijn omdat de vloer kan krimpen.

Deze kieren kunnen wij dan ook indien gewenst opvullen met de ‘’Bona mix and fill’’ in combinatie met het schone zaagsel van het hout.

Daarna krijgen de vullingen dezelfde afwerking als de vloer waardoor de vloer egaal wordt.

Houten trappen schuren

In combinatie met uw houten/parketvloer kunnen wij ook uw houten trappen schuren en olien of lakken naar keuze. Onderstaand vindt u twee voorbeelden van een bamboe- en beukentrap.

Houten vloeren die door ons zijn opgeknapt

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten houten vloeren. Hieronder geven we een impressie van onze werkzaamheden.

Hier zijn wij trots op!

Beoordeeld met een 10. Lees de ervaringen van onze klanten op Google Reviews. Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

yorn visscher
yorn visscher
09/12/2021
Zeer goede service en kwaliteit! We zijn erg blij met het resultaat, de vloer is als nieuw. Bedankt!
Robert Henke
Robert Henke
03/12/2021
Dit bedrijf is van harte aanbevolen. Ze leveren uitstekend werk, zijn zeer betrouwbaar, goed geprijsd en niet te beroerd om een stapje extra te zetten. Uitmuntend!
sanne 't hooft
sanne 't hooft
19/11/2021
Fijn bedrijf. Leveren goed werk. Houden zich aan hun afspraken. En deden ook nog nazorg om laatste problemen op te lossen.
Paul Eringa
Paul Eringa
29/10/2021
Wij zijn zeer tevreden over en met Optimaal Vloeronderhoud. Onze beuken vloer is geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Tjonge jonge, wat een professionele, vriendelijke en meedenkende vakmensen! Meer dan tevreden over het resultaat. Ook 'heerlijk' om te zien dat 2 mensen 2 dagen met vakmanschap en toewijding onze vloer weer helemaal in topconditie hebben gebracht. Dank!
Bas Gerards
Bas Gerards
15/10/2021
Het team van Ali heeft een erg mooi resultaat geleverd, zie bijgaande foto's (genomen op verschillende momenten). Vloer is weer zo goed als nieuw. In eerste instantie overwogen om de vloer te vervangen, maar erg blij dat ik voor renovatie gekozen heb. Naast het geleverde werk een extra pluspunt voor het prettige contact en nakomen van afspraken (tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend). Nogmaals bedankt!
Janine Boers
Janine Boers
13/10/2021
Prima communicatie, passie voor hun werk, betrouwbaar, kundig en hard werkend. Kortom: zeer professioneel.
Ingeborg van der Willigen
Ingeborg van der Willigen
20/09/2021
Super blij dat we met Ali en zijn team in zee zijn gegaan! Onwijs hardwerkende vakmensen! Onze vloer was na jaren slecht onderhouden én een puppy echt toe aan schuren en olie. Ze kwamen eerst een stukje proef schuren en lakken om zo goed de kleur keuze te kunnen maken. En gelukkig hadden ze heel snel de tijd om de hele woonkamer onder handen te nemen. Prettige mannen, zeer vakkundig, goede prijs en denken graag mee! We zullen ze 100% zeker weer vragen als we onderhoud nodig hebben!
Özgür Gül
Özgür Gül
15/09/2021
I like the quality of the work done, very happy to work with the team. They are very responsive and helpful for any question you have even after the process is completed. Good choice!
Lisa Eringa
Lisa Eringa
10/09/2021
Wat een vakwerk! Vorige week de sleutels van ons nieuwe huis ontvangen. Hier zit een massief eiken vloer in, maar ik vond de kleur niet mooi. Optimaal Vloeronderhoud gebeld of ze op korter termijn tijd hadden. Ze zijn diezelfde dag nog langsgekomen om een proef stukje op te schuren en te behandelen met olie. Tijdens die afspraak spatte de kwaliteit er al vanaf. Ik kreeg een goede uitleg en kon uit veel oliën kiezen. Vandaag heb ik de volledige vloer mogen zien nadat die behandeld is. Wat een verschil! Helemaal verliefd op mijn nieuwe (oude) vloer! Bedankt!

50.000+ m2
vloer behandeld

10.0 
Klant beoordeling

15 jaar 
Ervaring

2000+ 
Tevreden klanten

Parketvloer schuren
Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig schuren en behandelen.

Olie behandeling
Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer.

Kleurolie
Uw Houten Vloer een andere kleur geven? Meer dan 32 kleuren!
Lakken
 Een lak behandeling is ideaal voor houten vloeren die intensief gebruikt worden.
Kleurolie en lak
Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. 
Onbehandelde parketvloeren
Polijsten voor het fijnschuren van de vloer en verwijderen van de lijmresten.
This is default text for notification bar