Selecteer een pagina

Houten vloer lakken?

Een lak behandeling sluit het hout volledig af en zorgt dus voor de beste bescherming bij intensief gebruik. Naast de vele kleuren waarin lak beschikbaar is, kan je ook kiezen voor een matte of glanzende afwerking.

Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

✅ Klanten waarderen ons met een 10
✅ Ruim 15 jaar ervaring
✅ Advies op maat

Bereken hier je prijs

Bereken je prijs
m2
incl. BTW
De getoonde prijs is een indicatie vanaf 40m2.

Lak behandeling voor je houten vloer

Na het schuren bieden wij een uitgebreide service voor het lakken van houten vloeren, waarbij we gebruik maken van diverse gerenommeerde merken zoals Bona en Skylt.

Een lakbehandeling zorgt ervoor dat het hout volledig afgesloten wordt. Hierdoor geniet u van een optimale bescherming tegen vocht en vuil. Tegenwoordig is lak verkrijgbaar in een matte variant, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een glanzend resultaat. Bij ons kunt u tevens kiezen voor projectlak, zoals de Bona Traffic HD. Deze hoogwaardige lak staat bekend om zijn uitzonderlijke slijtvastheid en wordt zelfs toegepast in publieke en intensief belopen ruimtes. 

Een groot voordeel van een lakbehandeling is dat deze weinig onderhoud vereist. Lak staat erom bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. Bij de projectlak is dit al helemaal minimaal. Bij Optimaal Vloeronderhoud hanteren we strikte richtlijnen en doseringen, zodat we het lakproces nauwkeurig uitvoeren. Onze ervaren vakmensen brengen in totaal 3 laklagen aan, verdeeld over 2 dagen, om een duurzaam en prachtig resultaat te garanderen.

Kleurolie en lak

Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. Verder dat er echt een kleurverdieping in de poriën in het hout zit, maar tegelijkertijd ook een sterke bescherming op de vloer. Dit is mogelijk door een combinatie van kleurolie en lak. Wij werken bijvoorbeeld met de Bona Craftoil 2K. Er zijn maar liefst 17 verschillende overlakbare kleuren. Na het schuren brengen wij één van deze kleurolie op de vloer aan. De volgende dag kunnen we de vloer dan 2x lakken met Bona Traffic HD. Dit is een ijzersterke lak die ook wordt gebruikt voor publieke ruimtes. Dan heeft u een mooi kleurtje op de vloer, maar tegelijkertijd ook 2 ijzersterke laklagen.

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten houten vloeren. Hieronder geven we een impressie van onze werkzaamheden.

Hier zijn wij trots op!

Beoordeeld met een 10. Lees de ervaringen van onze klanten op Google Reviews. Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

50.000+ m2
vloer behandeld

10.0 
Klant beoordeling

15 jaar 
Ervaring

2000+ 
Tevreden klanten

Parketvloer schuren
Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig schuren en behandelen.

Olie behandeling
Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer.

Kleurolie
Uw Houten Vloer een andere kleur geven? Meer dan 32 kleuren!
Lakken
 Een lak behandeling is ideaal voor houten vloeren die intensief gebruikt worden.
Kleurolie en lak
Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. 
Onbehandelde parketvloeren
Polijsten voor het fijnschuren van de vloer en verwijderen van de lijmresten.
✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!
This is default text for notification bar