Selecteer een pagina

Houten vloer oliën?

Wij gebruiken diverse merken als Woca, Bona en Rubio Monocoat. Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer. Er zijn diverse kleuren waarbij u een compleet ander uitstraling aan de vloer kunt geven.

Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

✅ Klanten waarderen ons met een 10
✅ Ruim 15 jaar ervaring
✅ Advies op maat

Bereken hier je prijs

Bereken je prijs
m2
incl. BTW
De getoonde prijs is een indicatie vanaf 40m2.

Olie behandeling voor je houten vloer

Bent u op zoek naar een natuurlijke en duurzame manier om uw parketvloer te behandelen? Bij ons kunt u vertrouwen op onze expertise in het oliën van parketvloeren. Met behulp van gerenommeerde merken zoals Woca, Bona en Rubio Monocoat, bieden wij een hoogwaardige oliebehandeling die uw vloer een prachtige, natuurlijke uitstraling geeft.

Wat maakt een oliebehandeling zo ideaal voor uw houten vloer? Allereerst heeft olie de eigenschap diep in het hout door te dringen, waardoor het een sterke bescherming biedt tegen vocht en vuil. Hierdoor blijft uw vloer in goede conditie, zelfs bij dagelijks gebruik. Daarnaast zijn er verschillende kleuropties beschikbaar, waarmee u de uitstraling van uw vloer volledig kunt transformeren. Of u nu kiest voor een warme, natuurlijke tint of juist een eigentijdse, moderne kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het gebruik van olie heeft nog meer voordelen. In tegenstelling tot andere behandelingen, kan olie plaatselijk worden bijgewerkt om eventuele krassen of beschadigingen te verhelpen zonder de hele vloer te doen. Bovendien is één enkele behandeling met olie meestal voldoende om een langdurige bescherming en een prachtige afwerking te bieden.

Naast de vele voordelen van oliebehandeling, is het ook een kostenefficiënte keuze. In vergelijking met andere opties, zoals lak of een combinatie van kleurolie en lak, is een oliebehandeling vaak voordeliger. Een nadeel van een oliebehandeling ten opzichte van een lak behandeling is dat de vloer wel moet worden onderhouden. Bijvoorbeeld één keer in het twee jaar moet de vloer wel worden geolied met een onderhoudsolie (zonder de vloer kaal te schuren).

Bij Optimaal Vloeronderhoud zijn we trots op onze vakmanschap en toewijding om u de beste resultaten te leveren. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat elke stap van het oliën van uw parketvloer met uiterste zorg wordt uitgevoerd. We streven ernaar om een resultaat te bereiken dat niet alleen uw vloer beschermt, maar ook uw interieur verrijkt.

Voordelen van een olie behandeling

  • Wordt diep opgenomen in het hout.
  • Beschikbaar in vele kleuren.
  • Kan plaatselijk worden bijgewerkt om krassen tegen te gaan.
  • Één behandeling is voldoende.
  • Qua prijs veel voordeliger dan lak en kleurolie-lak combinatie.

Kleurolie

Houten Vloer een andere kleur geven?

Ontdek de mogelijkheden voor kleurbehandeling van verschillende houtsoorten. Een eiken vloer biedt bijvoorbeeld veel flexibiliteit, aangezien deze vrijwel elke kleur olie kan opnemen. Tropische vloeren zoals jatoba- en afzeliavloeren daarentegen zijn beperkt tot het gebruik van naturel olie. Esdornvloeren hebben ook hun eigen beperkingen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de beschikbare opties.

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten houten vloeren. Hieronder geven we een impressie van onze werkzaamheden.

Hier zijn wij trots op!

Beoordeeld met een 10. Lees de ervaringen van onze klanten op Google Reviews. Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

50.000+ m2
vloer behandeld

10.0 
Klant beoordeling

15 jaar 
Ervaring

2000+ 
Tevreden klanten

Parketvloer schuren
Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig schuren en behandelen.

Olie behandeling
Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer.

Kleurolie
Uw Houten Vloer een andere kleur geven? Meer dan 32 kleuren!
Lakken
 Een lak behandeling is ideaal voor houten vloeren die intensief gebruikt worden.
Kleurolie en lak
Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. 
Onbehandelde parketvloeren
Polijsten voor het fijnschuren van de vloer en verwijderen van de lijmresten.
✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!
This is default text for notification bar