Over ons

Uw houten- of parketvloer een nieuw leven inblazen?

Dat is waar Optimaal Vloeronderhoud zich bezig mee houdt. Optimaal Vloeronderhoud is een klein familiebedrijf die het maximale uit uw vloer haalt.

Persoonlijk
Betrouwbaar
Transparant 

Welkom bij Optimaal Vloeronderhoud, dé specialist in het onderhouden van parketvloeren. Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en werken altijd met hoogwaardige schuurpapier, olie, lak en machines. Daarnaast hechten we veel waarde aan voortdurende opleiding en bijscholing, zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Bij Optimaal Vloeronderhoud begrijpen we dat elke vloer uniek is en dat uw tevredenheid onze topprioriteit is. Daarom komen we altijd persoonlijk bij u langs om uw vloer te inspecteren en samen met u de mogelijkheden te bespreken. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn met betrekking tot het eindresultaat en de kleur van uw vloer. Tijdens ons bezoek zullen we een klein gedeelte van de vloer schuren en demonstreren we verschillende oliën en lakken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

Wij staan voor vakmanschap, transparantie en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij uw parketvloer in topconditie kunnen brengen, met een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten houten vloeren. Hieronder geven we een impressie van onze werkzaamheden.

Hier zijn wij trots op!

Beoordeeld met een 10. Lees de ervaringen van onze klanten op Google Reviews. Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

Lucas Twisk
Lucas Twisk
04/07/2024
Vlak voor onze vakantie kregen we het idee om onze vloer te laten behandelen. Gelukkig konden de mannen van Optimaal Vloeronderhoud de volgende dag al langskomen voor een inspectie en een proefstukje. Na twee weken vakantie konden we ons geen fijnere thuiskomst voorstellen. Onze vloer was prachtig opgeschuurd en gelakt; het resultaat mag er zeker zijn! Later is er zelfs nog iemand langsgekomen om ons te informeren over het onderhoud. Topservice!
eric yan
eric yan
02/07/2024
My floor has been sanded and repainted. wonderful experience with Ali and his colleagues. They gave me useful advice, helped me for color selection, did professional work, with reasonable price. It is really nice finishing, we like our new floor. Highly recommended!
Stan Nikolov
Stan Nikolov
01/07/2024
So happy with the service! Ali was extremely helpful and not trying to oversell me anything. He spend the time to explain all the options I have, provided me with a demo and then finished the job like a pro. His team was extremely friendly and they were flexible with the date which saved me as I needed to move in soon. Can't recommend them enough!
Annemieke ten Heggeler
Annemieke ten Heggeler
23/06/2024
Afgelopen week is onze vloer behandeld door Ali en zijn mannen. Ali kwam eerder al langs om de vloer te bekijken en onze voorkeuren te bespreken. De communicatie verloopt soepel en prettig, Ali is erg flexibel. Enkele weken later kwamen zijn mannen de Vloer behandelen, erg vriendelijke mannen en zeer meedenkend. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en ik raad iedereen deze toppers aan! Dankjewel mannen!
Thijs Telussa
Thijs Telussa
13/06/2024
Ali en zijn vriendelijke mannen hebben onze vloer vakkundig gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt mannen.
Diana Udo
Diana Udo
07/06/2024
Complimenten voor Ali en zijn team! Vloer ziet er weer prachtig uit. Komen afspraken na, werken secuur en geven goed onderhoudadvies. Zou iedereen Optimaal Vloeronderhoud aanraden!
Kelly Crielaard
Kelly Crielaard
06/05/2024
Afgelopen vrijdag is onze vloer geschuurd en in de olie gezet. We zijn enorm blij met het eindresultaat! De communicatie was prettig en de mannen die bij ons zijn geweest werkten netjes en zijn vriendelijk. Ze komen vooraf langs om proefstukken te maken en delen tips hoe om te gaan met de vloer. Wij raden Optimaal Vloeronderhoud zeker aan!!
Joke
Joke
25/04/2024
Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat van onze houten vloer na het schuren en lakken door de firma : Optimaal Vloeronderhoud.
ILIA B
ILIA B
23/04/2024
Fantastic service and shining revived floors
Peter van der Knaap
Peter van der Knaap
19/04/2024
Ruim 85m2 parket van tropisch hout prachtig geschuurd en in de lak gezet. Zeer fraai resultaat!! Vakmensen ! De communicatie via Ali is prettig en adequaat en alles verliep zeer soepeltjes en afspraken werden nagekomen. Kortom aanrader! Geen prijsvechter maar waar voor je geld.

50.000+ m2
vloer behandeld

10.0 
Klant beoordeling

15 jaar 
Ervaring

2000+ 
Tevreden klanten

Parketvloer schuren
Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig schuren en behandelen.

Olie behandeling
Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer.

Kleurolie
Uw Houten Vloer een andere kleur geven? Meer dan 32 kleuren!
Lakken
 Een lak behandeling is ideaal voor houten vloeren die intensief gebruikt worden.
Kleurolie en lak
Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. 
Onbehandelde parketvloeren
Polijsten voor het fijnschuren van de vloer en verwijderen van de lijmresten.
This is default text for notification bar