Selecteer een pagina

Over ons

Uw houten- of parketvloer een nieuw leven inblazen?

Dat is waar Optimaal Vloeronderhoud zich bezig mee houdt. Optimaal Vloeronderhoud is een klein familiebedrijf die het maximale uit uw vloer haalt.

Persoonlijk
Betrouwbaar
Transparant 

Welkom bij Optimaal Vloeronderhoud, dé specialist in het onderhouden van parketvloeren. Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en werken altijd met hoogwaardige schuurpapier, olie, lak en machines. Daarnaast hechten we veel waarde aan voortdurende opleiding en bijscholing, zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Bij Optimaal Vloeronderhoud begrijpen we dat elke vloer uniek is en dat uw tevredenheid onze topprioriteit is. Daarom komen we altijd persoonlijk bij u langs om uw vloer te inspecteren en samen met u de mogelijkheden te bespreken. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn met betrekking tot het eindresultaat en de kleur van uw vloer. Tijdens ons bezoek zullen we een klein gedeelte van de vloer schuren en demonstreren we verschillende oliën en lakken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

Wij staan voor vakmanschap, transparantie en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij uw parketvloer in topconditie kunnen brengen, met een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten houten vloeren. Hieronder geven we een impressie van onze werkzaamheden.

Hier zijn wij trots op!

Beoordeeld met een 10. Lees de ervaringen van onze klanten op Google Reviews. Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

50.000+ m2
vloer behandeld

10.0 
Klant beoordeling

15 jaar 
Ervaring

2000+ 
Tevreden klanten

Parketvloer schuren
Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig schuren en behandelen.

Olie behandeling
Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer.

Kleurolie
Uw Houten Vloer een andere kleur geven? Meer dan 32 kleuren!
Lakken
 Een lak behandeling is ideaal voor houten vloeren die intensief gebruikt worden.
Kleurolie en lak
Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. 
Onbehandelde parketvloeren
Polijsten voor het fijnschuren van de vloer en verwijderen van de lijmresten.
✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!
This is default text for notification bar