Selecteer een pagina

Parket schuren

Met onze professionele apparatuur kunnen wij uw parketvloer vakkundig schuren en behandelen. Wij gebruiken meerdere schuurgangen, diverse machines en schuurpapier met verschillende korrels van grof naar fijn.

Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

✅ Klanten waarderen ons met een 10
✅ Ruim 15 jaar ervaring
✅ Advies op maat

Bereken hier je prijs

Bereken je prijs
m2
incl. BTW
De getoonde prijs is een indicatie vanaf 40m2.

Parket schuren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het schuren en behandelen van uw kostbare parketvloeren? Wij begrijpen de waarde van uw vloer en streven we ernaar om uw vloer weer in optimale staat te brengen. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw houten vloer zijn oorspronkelijke schoonheid en glans terugkrijgt.

Waarom is het schuren van uw houten vloer zo belangrijk? Door intensief gebruik kunnen er na verloop van tijd slijtageplekken, krassen en kleurverschillen ontstaan. Om deze problemen effectief aan te pakken, beginnen we met het volledig verwijderen van het oude materiaal, zoals olie of lak. Met een grove schuurgang zorgen we ervoor dat alle restanten grondig worden verwijderd. Vervolgens gaan we verder met het fijnschuren van de vloer in verschillende stappen, waardoor we een gladde en krasvrije afwerking bereiken. Het resultaat? Uw parketvloer ziet er weer als nieuw uit!

Naast het herstellen van de oorspronkelijke schoonheid van uw vloer, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw vloer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Na het schuren is het van essentieel belang om uw vloer te beschermen met een behandeling. Bij Optimaal Vloeronderhoud bieden wij u een uitgebreide keuze aan behandelingen, waaronder olie, kleurolie, lak, en zelfs een combinatie van kleurolie en lak. Met deze behandelingen kunt u uw vloer personaliseren en een nieuwe, frisse uitstraling geven die perfect past bij uw interieur.
Onze professionals staan garant voor vakmanschap en precisie bij elke stap van het proces. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw vloer de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Ons doel is om u tevreden te stellen met een vloer die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten houten vloeren. Hieronder geven we een impressie van onze werkzaamheden.

Hier zijn wij trots op!

Beoordeeld met een 10. Lees de ervaringen van onze klanten op Google Reviews. Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

50.000+ m2
vloer behandeld

10.0 
Klant beoordeling

15 jaar 
Ervaring

2000+ 
Tevreden klanten

Parketvloer schuren
Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig schuren en behandelen.

Olie behandeling
Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer.

Kleurolie
Uw Houten Vloer een andere kleur geven? Meer dan 32 kleuren!
Lakken
 Een lak behandeling is ideaal voor houten vloeren die intensief gebruikt worden.
Kleurolie en lak
Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. 
Onbehandelde parketvloeren
Polijsten voor het fijnschuren van de vloer en verwijderen van de lijmresten.
✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!
This is default text for notification bar