Parket schuren

Met onze professionele apparatuur kunnen wij uw parketvloer vakkundig schuren en behandelen. Wij gebruiken meerdere schuurgangen, diverse machines en schuurpapier met verschillende korrels van grof naar fijn.

Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

✅ Klanten waarderen ons met een 10
✅ Ruim 15 jaar ervaring
✅ Advies op maat

Bereken hier je prijs

Bereken je prijs
m2
incl. BTW
De getoonde prijs is een indicatie. Wij rekenen vanaf 40m2.

Parket schuren

 

Op zoek naar deskundige hulp voor het schuren en behandelen van uw houten of parketvloeren? Bij Optimaal Vloeronderhoud zijn we gespecialiseerd in vloerrenovatie en parketrenovatie, waarbij we gebruik maken van geavanceerde schuurtechnieken om uw vloer weer in topconditie te brengen. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om de oorspronkelijke pracht en glans van uw vloer te herstellen.

Waarom is het schuren van uw houten vloer zo cruciaal? Door dagelijks gebruik kunnen er na verloop van tijd slijtageplekken, krassen en verkleuringen optreden. Daarom bieden wij professionele schuur- en afwerkingsdiensten aan, waarbij we met zorgvuldige schuurtechnieken voor houten vlen alle oneffenheden verwijderen. Het schuurproces voor parketvloeren omvat het grondig verwijderen van het oude materiaal, zoals olie of lak, gevolgd door fijnschuren in meerdere stappen. Dit resulteert in een gladde, krasvrije afwerking die uw vloer er weer als nieuw uit laat zien.

Naast het herstellen van de oorspronkelijke schoonheid bieden we ook parketvloer reparatie en schuren, evenals een houten vloer restauratie service. Onze vakmensen zijn experts in het opknappen van houten vloeren en het professioneel parket schuren. We maken gebruik van hoogwaardige schuurmachines voor parket en moderne schuurtechnieken om een perfect resultaat te garanderen.

Na het schuren is het van essentieel belang om uw vloer te beschermen met een passende behandeling. Bij Optimaal Vloeronderhoud heeft u een ruime keuze aan behandelingen, waaronder olie, lak, kleurolie en zelfs een combinatie van kleurolie en lak. Onze schuur en afwerkingsdiensten stellen u in staat om uw vloer te personaliseren en een frisse uitstraling te geven die perfect past bij uw interieur.

Kies voor hoogwaardig vakmanschap en precisie bij het schuren en afwerken van uw houten of parketvloeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele vloerrenovatie die uw vloer weer nieuw leven inblaast!

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Wij bieden u verschillende diensten aan voor diverse soorten houten vloeren. Hieronder geven we een impressie van onze werkzaamheden.

Hier zijn wij trots op!

Beoordeeld met een 10. Lees de ervaringen van onze klanten op Google Reviews. Optimaalvloeronderhoud.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 10!

yorn visscher
yorn visscher
09/12/2021
Zeer goede service en kwaliteit! We zijn erg blij met het resultaat, de vloer is als nieuw. Bedankt!
Robert Henke
Robert Henke
03/12/2021
Dit bedrijf is van harte aanbevolen. Ze leveren uitstekend werk, zijn zeer betrouwbaar, goed geprijsd en niet te beroerd om een stapje extra te zetten. Uitmuntend!
sanne 't hooft
sanne 't hooft
19/11/2021
Fijn bedrijf. Leveren goed werk. Houden zich aan hun afspraken. En deden ook nog nazorg om laatste problemen op te lossen.
Paul Eringa
Paul Eringa
29/10/2021
Wij zijn zeer tevreden over en met Optimaal Vloeronderhoud. Onze beuken vloer is geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Tjonge jonge, wat een professionele, vriendelijke en meedenkende vakmensen! Meer dan tevreden over het resultaat. Ook 'heerlijk' om te zien dat 2 mensen 2 dagen met vakmanschap en toewijding onze vloer weer helemaal in topconditie hebben gebracht. Dank!
Bas Gerards
Bas Gerards
15/10/2021
Het team van Ali heeft een erg mooi resultaat geleverd, zie bijgaande foto's (genomen op verschillende momenten). Vloer is weer zo goed als nieuw. In eerste instantie overwogen om de vloer te vervangen, maar erg blij dat ik voor renovatie gekozen heb. Naast het geleverde werk een extra pluspunt voor het prettige contact en nakomen van afspraken (tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend). Nogmaals bedankt!
Janine Boers
Janine Boers
13/10/2021
Prima communicatie, passie voor hun werk, betrouwbaar, kundig en hard werkend. Kortom: zeer professioneel.
Ingeborg van der Willigen
Ingeborg van der Willigen
20/09/2021
Super blij dat we met Ali en zijn team in zee zijn gegaan! Onwijs hardwerkende vakmensen! Onze vloer was na jaren slecht onderhouden én een puppy echt toe aan schuren en olie. Ze kwamen eerst een stukje proef schuren en lakken om zo goed de kleur keuze te kunnen maken. En gelukkig hadden ze heel snel de tijd om de hele woonkamer onder handen te nemen. Prettige mannen, zeer vakkundig, goede prijs en denken graag mee! We zullen ze 100% zeker weer vragen als we onderhoud nodig hebben!
Özgür Gül
Özgür Gül
15/09/2021
I like the quality of the work done, very happy to work with the team. They are very responsive and helpful for any question you have even after the process is completed. Good choice!
Lisa Eringa
Lisa Eringa
10/09/2021
Wat een vakwerk! Vorige week de sleutels van ons nieuwe huis ontvangen. Hier zit een massief eiken vloer in, maar ik vond de kleur niet mooi. Optimaal Vloeronderhoud gebeld of ze op korter termijn tijd hadden. Ze zijn diezelfde dag nog langsgekomen om een proef stukje op te schuren en te behandelen met olie. Tijdens die afspraak spatte de kwaliteit er al vanaf. Ik kreeg een goede uitleg en kon uit veel oliën kiezen. Vandaag heb ik de volledige vloer mogen zien nadat die behandeld is. Wat een verschil! Helemaal verliefd op mijn nieuwe (oude) vloer! Bedankt!

50.000+ m2
vloer behandeld

10.0 
Klant beoordeling

15 jaar 
Ervaring

2000+ 
Tevreden klanten

Parketvloer schuren
Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig schuren en behandelen.

Olie behandeling
Een olie behandeling geeft een natuurlijke uitstraling aan de parketvloer.

Kleurolie
Uw Houten Vloer een andere kleur geven? Meer dan 32 kleuren!
Lakken
 Een lak behandeling is ideaal voor houten vloeren die intensief gebruikt worden.
Kleurolie en lak
Wilt u toch een bepaalde kleur op de vloer wat niet te realiseren is met alleen lak. 
Onbehandelde parketvloeren
Polijsten voor het fijnschuren van de vloer en verwijderen van de lijmresten.
This is default text for notification bar